понедељак, 17. април 2017.

Teorije Zavere

Hej ljudi,danas imamo jedan malo drugačiji post a u pitanju su teorije zavere.Ukoliko ne znate šta je to proguglajte i saznaćete ali sigurna sam da znate jer je to trenutno dosta popularno.Pa hajde da vidite šta sam vam ja to spremila.

                                                 1.Čovek sa gvozdenom maskom
Ne znam koliko će vam ova teorija biti zanimljiva ali hajde da počnem.Oko 1698. godine u jednom  pariskom zatvoru zatvoren je jedan čovek koji je optužen za ubistvo svoje žene.Naime on nikada nije pokazao svoje lice i kad god bi inspektori došli da ga provere uvek je nosio gvozdenu masku te je zbog toga dobio ovakav naziv.U tom zatvoru on je bio od 1698. do 1703. kada je i umro.Pričalo se da je samrti rekao svom prijatelju koji je bio zatvorenik sa njim da brzo zakopa njegovo telo kako ljudi ne bi uspeli da mu vide lice.

 

2.Ubistvo Elizabeth Short
Elizabeth je bila konobarica u jednom kafiću u Americi,Imala je oko 22 godine kada je preminula i ovo misteriozno ubistvo ostavilo je jak trag u istoriji.Elizabeth je na veoma brutalan način koji još nije utvrdjen ubijena u parku blizu kafića u kom je radila u Kaliforniji.Kada su pronašli telo bukvalno se raspadalo tako da se smatralo da je mučena pre nego što je ubijena.Policija Los Andjelesa još uvek pokušava da reši ovo ubistvo koje se desilo u 20. veku.
3.Tajna statue Kryptos
Ovu skulpturu koja se nalazi u Virdziniji izgradio je Jim Sanborn i na njoj uklesao 4 šifrovane poruke.Predvideo je da će ljudima biti potrebno svega nekoliko nedelja kako bi dešifrovali sve 4 poruke ali se prevario.Do sada dešifrovane su 3 poruke i za to je bilo potrebno 7 godina.Medjutim 4 poruka je teža za resšavanje jer je Jim namerno stavio tipografske greške.Takodje postoji stranica na kojoj možete proveriti tačnost rešenja.
4.Leteći Holandjanin
Ovo je malo kraća teorija i reč je o legendi koja kaže da brod jednog Holandjanina koji je umro na brodu u 10. veku plovi zauvek.Brod je prvi put vidjen kako sam plovi u 17. veku.Moreplovci koji su tuda kasnije prolazili tvrde kako su videli duha od ovog čoveka i kako je ova priča zaista istinita.
5.Sletanje na Mesec se zapravo nikada nije dogodilo
Ova teorija zavere je možda najtačnija.Naime radi se o tome da je sletanje na Mesec lažiran odnosno da je snimljen u studiju NASA u Americi a da je Nil Armstrong hodao u pustinji i to je prebačeno u usporeni snimak.Kao dokaz tu je američka zastava koja se ljulja što na mesecu ne bi bilo moguće kao i nedostatak zvezda u pozadini.Da li je Nil stvarno sleteo na Mesec teoretičari i dalje istražuju.

To je to za ovaj post.Malo je bio drugačiji ali nadam se da vam se dopao.Ukoliko želite drugi deo pišite mi u komentarima.To bi bilo to voliiim vas 


Q&A

Hej ljudi,dobro došli u još jedan post.Nisam imala neku ideju o čemu da vam pišem pa sam se setila da odavno nisam odgovarala na vaša pitanja.Listala sam komentare i izvlačila pitanja,pa hajde da počnemo.

1. Kada ce giweaway? 
-Pa,iskreno nisam baš razmišljala o tome ali verovatno će biti neki u onom periodu matura gde ćete moći da osvojite nešto vezano za to.Ostanite uz moj blog pa ćete videti.



2. Instagram ili facebook?
-Uh,pa instagram definitivno.Mislim da je facebook više dosadio a i puno više koristim instagram tako da biram instagram.



3.Da li ces uskoro otvoriti jutjub kanal ? 
-Uopšte nisam razmišljala u tome verovatno jer ne vidim sebe tu.Mislim da sam više tip osobe koja komunicira preko bloga nego preko jutjuba,tako da za sad ništa od kanala.




4.Bavis li se sportom?
- Ne bavim se ali vodim zdrav život.Svako jutro idem da trčim na stazama za trčanje u gradu ili vozim rolere a uveče trčim na pokretnoj traci tako da eto. 




5. Da li pratis neke youtuberke i ako da,koji su ti omiljeni?
- Pa kao što rekoh volim da ih pratim ali ne vidim sebe u njihovom poslu haha.Definitivno su mi omiljene Niki i Gabi njih obožavam da gledam kao i Alishu i Miu.Od MyLifeAsEva volim samo vlogove kao i od Inthefrow one dve snimaju fantastične vlogove. 



6.Najdrazi lak za nokte?
-Ne lakiram nokte,jer ih grickam tako da nemam omiljeni lak

7. Omiljena igrica? 
-Ne igram puno igrice ali volim rolling sky.Imate je i za ios i za android odlična je.


8.Koju kameru koristis? 
- Ako mislite za slike koristim canon 600D koju imam već 3 godine a ponekad i svoj telefon samsung galaxy s6 edge.

9. Omiljene zvake? 
- ORBIT.


10. Koju srednju planiras upisati?
-Gimnaziju.


11.Pratis li Zorannah?
Pre sam je pratila bukvalno u svemu a sada i ne baš.Volim da joj gledam instagram profil kao i outfite na blogu,Na jutjubu ne postavlja videe tako da je tu ne pratim.


12.Omiljene blogerke? 
- Nemam posebne neke,čitam na šta naletim.



13. Omiljena knjiga?
-Obožavam Gijom Musoa tako da su mi Central Park i Zato što te volim omiljene.



14.Omiljeni film?
The first time ili Nerve.Ne mogu da se odlučim oba su zaista sjajna.



15.Da li volis da crtas? 
- Mislim da sam operisana od toga.



16.Tvoja omiljena drustvena mreza? 
-Instagram ili we heart it. 


17.Kakav si djak u skoli? 
- Trudim se da budem odlična.



18. Cime se zelis baviti u buducnosti?
- San mi je da postanem inspektorka u policiji.Tako da bih volela da se bavim time.
 


19. Kakve postove najvise volis da citas? 
- Volim uglavnom sve ali najviše neke haul ili outfit postove.




20. Gde pronalazis inspiraciju za pisanje postova?
- Stvarno nemam odgovor na ovo pitanje.Svuda.Kad mi dodje ideja zapišem u beleškama na telefonu i kad imam vremena napišem post.




21. Kako uredjujes tvoj baner i slike?
-Slike uglavnom preko picMonkey a oko banera ima dosta da se objašnjava.Zaprati me na instagramu pa vam na insta story mogu snimiti kako uredjujem baner iz nekoliko delova.Da li se slažete?


22. Sta volis da radis u slobodno vreme? 
-Da gledam serije i filmove.Ponekad i da izadjem negde.


23. Da li sviras neki instrument?
- Ne,ali jako volim ljude koji sviraju gitaru,ja imam talenta za pevanje za sviranje nikako.




24.Da li govoris neki strani jezik ?
- Znam engleski baš dobro a ruski znam samo osnovno.

 

25. Koji je tvoj omiljeni predmet u skoli? 
- Omiljeni predmet huhh,ne bih znala.Ali hajde recimo da je to engleski ili matematika.


26. Koje je tvoje omiljeno jelo ?
- Uglavnom se hranim zdravo ali omiljeno jelo mi je grčki giros.Leti malo prekršim pravila pa pojedem dva do tri u tih 10 dana dok sam na moru.


27.Koja je tvoja omiljena serija? 
- The Vampire Diaries FOREVER!!



28.Nabroj 5 najboljih blogova u koje si uclanjena? 
- Ne učlanjujem se u blogove.Samo čitam.



29.Omiljena pesma? 
- Na ovo pitanje nikad nemam odgovor.Uvek je to pesma koju u tom momentu slušam ili pevušim.Trenutno nemam takvu pesmu.

30. Jana vs Marija? 
- Ne pratim ni jednu ni drugu jer ne pratim skoro nikog sa balkanske jutjub scene ali ako baš moram onda Marija.

To je to za ovaj post.Odgovorila sam na 30 vaših pitanja.Imam ih još u svesci ukoliko želite još jedan Q&A uskoro recite mi!To je to,volim vas!


уторак, 4. април 2017.

Saveti za skolu i lakse ucenje

Heej ljudi,s obzirom na to da idem popodne u skolu a sva pitanja i testovi su zavrseni imam vremena na pretek za pisanje,tako da mi od sada u sastavni deo dana ulazi pisanje.Ujutru cim se probudim napisem jedan post i izbacim vam,nekad i vise.Uglavnom to nije tema danasnjeg posta.U danasnjem postu pricacu vam o tome kako da imate bolji uspeh u skoli i kako da sve stignete na vreme.Pa hajde da pocnemo.

1*Prva stvar koja je kljucna u ucenju jeste organizacija.Nebitno je da li cete se organizovati u glavi,na papiru ili na beleskama u telefonu,samo imajte neki vid organizacije.Ne morate cak ni da ispostujete sve sta vam pise ali jednostavno tako vidite koliko imate vremena da naucite ili uradite neke bitne stvari.Ja sam se organizovala po raznim sveskama ali sada to mogu da uradim u glavi i verujte odlican je osecaj kada na kraju dana mozete da legnete u krevet znajuci da ste uradili sve sto ste planirali za taj dan.Imate aplikaciju koja se zove Moje ocene koja vam moze mnogo pomoci u organizovanju.

2*Sledeca stvar o kojoj bih mogla da vam pricam jeste kako postici bolji uspeh.Jednostavno je,budite aktivni na casu!Ako nastavnici vide da se interesujete za lekciju koju radite posle vas nece toliko pitati jer ste vec pola ocene dobili na casu.Nemojte sedeti po zadnjim klupama ili u nekim zavucenim mestima gde nastavnik ne moze da vas primeti vec sednite na neko mesto koje nije previse upadljivo a opet moze da vam doprinese za ocenu

3*Zatim ide svima najteza stvar a to je ucenje i pisanje domaceg zadatka.Predlazem da domaci zadatak uradite cim dodjete kuci.Jedite i presvucite se a onda odmah sednite da napisete domaci jer ste tada svezi i lekcija vam je jos uvek u mozgu ali nije sigurna i tada vas nece mrzeti da ucite i utvrdicete lekciju.Pisanje domaceg vam dosta pomaze da posle ucite manje pred kontrolni.

4*Matematika,fizika i hemija su nauke koje ja mislim spadaju u najteze predmete i one se uce samo vezbanjem.Naravno ima tu i teorijskih delova koji mogu da vas izvuku ukoliko ne savladate neki zadatak ali vecina nauke su zadaci.Veliki uspeh cete postici ukoliko redovno radite zadatke za domaci jer svaki dan vezbanja pomaze.U koliko nastavnica ne daje domace zadatke uzmite knjigu pa sami nesto pronadjite.

5*Zatim jezici,danas imamo preveliki pristup internetu i samim tim veliku pomoc za ucenje jezika.Ja sam engleski naucila iz serija i filmova,tako da eto jednog nacina.Ukoliko ucite nemacki gledajte nemacke filmove i serije prvo gledajte sa prevodom a kasnije krenite bez prevoda da vidite koliko ste naucili.Za jezike ne znam drugi nacin za ucenje osim ovog koji ja koristim.Tako da probajte.

6*I poslednja stvar o kojoj vam pricam jeste ucenje nauka tipa geografija,istorija i biologija.Ove predmete mozete vrlo lako savladati i najlakse iz njih mozete imati dobre ocene.Ima nekoliko nacina kako ih uciti,mozete podvlaciti najbitnije,praviti seme ili jednostavno uciti po slikama i podacima koje izvucete sa interneta.

To bi bilo sve za ovaj post,nadam se da vam se dopao,davno sam radila jedan na ovakvu temu pa pogledajte ukoliko vas zanima.Do sledeceg puuta caaoo.






понедељак, 3. април 2017.

My morning routine

Hej ljudi,nadam se da se vidi moja aktivacija na blogu,konacno sam nasla period u kom cu moci da vam pisem aktivno i presrecna sam zbog toga.Planiram puno zanimljivih postova koji ce izaci u nekoj blizoj buducnosti,nadam se da ce vam se dopasti i da ce se nasa mala porodica siriti sve vise.Danas sam odlucila da vam uradim My morning routine.Trazili ste i night routine ali to ce biti u nekom od narednih posova.Pa hajde da krenemo.

1*Prva stvar koja je osnovna jeste naravno budjenje,hahah,kada idem ujutru u skolu ustajem u 6:30 a kada idem popodne ustajem oko 10 sve zavisi ali rutina mi je uvek ista.
2*Svako jutro prva stvar koju radim jeste da uzimam telefon i palim laptop gde proveravam imejlove,citam komentare,gledam instagram i obavezno napisem po jedan post i pogledam seriju na koju sam tada navucena.Mislim da je ovo sastavni deo jutra svakog tinejdzera.
3*Kada sve to zavrsim konacno ustanem iz kreveta.Odlazim do kupatila i obavljam higijenu i pridrzavam se svoje male rutine.Evo nekih proizvoda koje koristim:
4*Kada zavrsim sa negom lica,odlazim do kuhinje i prelazim na dorucak.S obzirom na to da sam uvek sama ujutru ukoliko mi mama ne ostavi dorucak moram sama da nesto napravim.Naravno uz dorucak prelistavam instagram i gledam jutjub na telefonu.Obicno gledam da mi dorucak bude zdrav pa to bude ovako nesto:

5*Posle dorucka odlazim u svoju sobu i biram sta cu da obucem i pakujem knjige.Evo nekih kombinacija koje volim da nosim:
6*Na kraju kada se obucem i sve zavrsim,ponovo odlazim do kupatila i sminkam se i sredjujem kosu.Ne sminkam se puno za skolu jer naravno nije ni primereno vec samo bb kremu,maskaru i labelo.Evo koje proizode koristim ukoliko nekoga zanima.

Pa dragi moji,to je to za ovaj post.Nadam se da vam se svidja.Do sledeceg puta caaooo:*













недеља, 2. април 2017.

Easter Tag+Easter Egg Decoration Ideas

Pa zdravo svima dobrodosli u novi post.S obizrom na to da nam se Uskrs blizi odnosno za nekih 15 dana je vec tu,odlucila sam da uradim neki post na tu temu.U danasnjem postu odgovaracu na neka pitanja koja sam nasla a vezana su za ovaj praznik i ubacicu vam slike kako mozete dekorisati vasa jaja.Neki ce se cuditi zasto radim ovo 15 dana pre Uskrsa ali koja je fora da izbacim ovaj post na dan Uskrsa kada ste vi vec sve to uradili?Pa hajde da pocnemo.
Pitanja:

1.Na koj nacin proslavljas Uskrs?
Paa obicno se okupljamo sa porodicnim prijateljima kod nas kuci ili kod njih a ukoliko je lepo vreme to nekad moze da bude i u prirodi.Cesto se desavalo da sam u inostranstvu za Uskrs pa ga i tamo jako lepo provedem.Ove godine cu konacno biti kod kuce.

2.Sta si planirala za Uskrs ove godine?
Kao sto rekoh posle duzeg vremena Uskrs cu provesti kod kuce sa porodicom i prijateljima

3.Koja je tvoja omiljena stvar u vezi Uskrsa?
Mislim da je to definitivno farbanje jaja.

4.Na koj nacin ukrasavas jaja?
Znam puno nacina za ukrasavanje jaja i obozavam da pomazem mami oko toga,obicno ih bojimo u razne boje a onda dodajemo sljokice cvetice i ostale detalje.

5.Da li imas neku posebnu tradiciju vezanu za Uskrs?
Nista sto ostali ljudi ne rade.Farbanje jaja i odlazak u crkvu.

5.Omiljena Usrksnja poslastica?
Uh obozavam ovaj praznik bas iz tog razloga mislim da je to definitivno pita sa visnjama prelive
na sebetom koju moja mama pravi samo na taj dan i eto moze da se kaze da nam je to neka tradicija.

6.Da li se igras skrivanja i pronalazenja jaja sa tvojim prijateljima?
Radila sam to dok sam bila mladja ali sada ne.

7.Da li imas Easter Bunny?
Naravno,imam ih na milion svake godine kupujem nove.

8.Sta obicno stavljas u Uskrsnje korpice?
Obicno su to jaja i ona slama u raaznim bojama naravno uvek volim da zacinim nekom lepom porukicom.

To je to sto se tice ovih pitanja,sada cu vam ubacivati slike kako mozete da ukrasavate jaja:)

1*

  2*

3*

4*

5*

I to bi bilo to,nadam se da vam se dopao ovaj post i da sam vas inspirisala da ukrasavate jaja,ukoliko zelite da vidite moja jaja sigurno ce ih biti na instagramu tako da bacite pogled na dan Uskrsa.To je to volim vass.




субота, 1. април 2017.

100 question tag

Heelouuuuuu,ja sam prepresrecnaa ne znam za vas.Pre nego sto zapocnemo sa ovim postom zelim da vas pitam da li vam se svidja nov izgled bloga.Meni se mnogo dopada i zaista se nadam da i vamam.Oooobavezno ostavite u komentare da li vam se dopada.Duugo sam razmisljala koji post danas da vam uradim i odlucila sam se ponovo za jedan tag.U pitanju je 100 questions tag.Cinio mi se zanimljivim a i jako mi je dosadno trenutno tako da sam odlucila da vam uradim taj post koji ce cini mi se biti vrloo dugacak.
Pa hajde da pocnemo (:
1. Spavas li sa zatvorenim ili otvorenim vratima u svojoj sobi?
Sa zatvorenim,nebitno dal spavam ili ne vrata od prostorije u kojoj se nalazim moraju da budu zatvorena
2. Jesi li si ikada ukrala kesice sampona u hotelu?

Nisam ukrala mislim ono ja uvek nosim svoje tako da nije mi potrebno ali ukoliko mi zatreba ponekad uzmem sto da ne

3. Ususkas li se posteljinom kada legneš u krevet?
Ponekad,imam momente kad zelim da se ususkam a nekad zelim jednostavno bez i jednog cebeta da legnem da spavam.Sada je na primer trenutak kada me krevet zove da se ususkam i gledam seriju ali morace malo da saceka

4. Jesi li nekada pocijepala neki plakat koji je bio zalijepljen negdje?

Ceo plakat nisam nekako nemam tu naviku da cepam plakate ali one papirice sa brojevima uvek sve pocepam ne znam zasto ali tako je

5. Volis li pisati biljeske na mobitelu?
Pisem ih kada trebam nesto da zapamtim kupim ili uradim,ili jednostavno kada mi je dan pretrpan pa ne mogu da ga organizujem u glavi ili za ideje za postove koje obicno dodju kad sam tipa u busu a pri ruci mi nije sveska predvidjena za to.Beleske mi zaista puno koriste

6. Jesi li nekada isjekla kupon iz nekog časopisa i nikada ga nisi iskoristila?
Kao mala sam uvek to sekla kako bih se igrala ali sada ni ne kupujem casopise tako da nisam.

7. Bi li radije da te napadne veliki medvjed ili roj pčela?

Ni jedno ni drugo ali ako bas moram roj pcela jer su vece sanse da prezivim

8. Imaš li pjege?

Nemam i ne bih volela da ih imam

9. Jesi li uvijek nasmijana kada se slikaš ili kada te neko slika?

Uglavnom da

10. Šta najviše mrziš da radiš za svog ljubimca (misli se na davanje hrane, vode, kupanje, šetanje...)?

Da cistim i skupljam za njima!!!

11. Jesi li nekada brojala koliko koraka prepješačiš?

Ko to nije radio?Imam cak i aplikaciju koja broji korake


13. Jesi li nekada išla u WC misleći da je prazan, a ustvari je neko bio unutra?

Verovatno da jesam.Ja sam od onih osoba koje su se izblamirale toliko puta u zivotu tako da ne znam vise svoje blamove ali verovatno da jesam

14. Jesi li ikada plesala bez muzike?

Jesam haha kada mi se nesto lepo desi ja zaplesem hahhaa

15. Zagrizeš li ponekad svoju olovku na nekom satu?

Naravno,kad god sam nervozna ili iscekujem neku ocenu

16. Jesi li nekada spavala sa nekim u svom krevetu?

Ako se racuna drugarica jesam

17. Koliki je tvoj krevet?

Francuski imam u svojoj sobi ako se misli na to

18. Koju pjesmu si najviše slušala ove nedjelje?

Ove nedelje sam bas slusala stare pesme tako da mislim da bi to bila Tijana Dapcevic-Ona to zna

19. Mislis li da je za osobe muškog spola u redu da nose rozu boju?

Ako umeju da je iznesu dobro onda zasto da ne?

20. Gledas li i sada  crtane filmove?

Gledam naravno i dalje mi je jutro rezervisano za sundjer boba na b92

21. Koji film koji si pogledala u zadnjih 2-3 mjeseca ti se najmanje dopao?

Na mene svaki film ostavi dobar utisak ali mislim da sam u zadnje vreme gledala samo dobre filmove

22. Gdje bi zakopala blago ili čuvala neko blago da ga posjeduješ?

Nije fora da kazem hahahah

23. Šta obično piješ dok večeraš?

Jogurt jogurt i samo jogurt.Obozavam jogurt pijem ga i jedem u svim oblicima i u svakom obroku

24. Jedeš li pileća krilca?
Obozavam ona iz KFC su zakon

25. Koje ti je omiljeno jelo?

Uuh ne znam volim sve da jedem ali nemam nesto omiljeno

26. Koji film možeš gledati iznova i iznova a da ti nikad ne dosadi?

Mean Girls definitivno

27. Posljednja osoba koju si poljubila u obraz je?

Mislim da je mama jer je ona poslednja osoba koju sam videla s obzirom da je 3 ujutru sada

28. Jesi li nekada posmatrala parove?

Naravno ali ne ono buljila vec neprimetno gledala

29. Jesi li ikada pozirala gola pred foto-aparatom?

Naravno da ne

30. Kada je bio posljednji put da si ti nekome poslala pismo?

Drugu u toku casa cini mi se da je bio nemacki haha

31. Možeš li promijeniti ulje u autu sama?

Ne vozim jos uvek

32. Znas li voziti auto?

Kao sto rekoh ne

33. Jesi li nekada bila u situaciji da je nestalo goriva u autu, i tko je tada vozio auto?

Ne vozim!

34. Kakav sendvič najviše voliš?

Uglavnom sve

35. Što najviše voliš jesti  za doručak?

Przenice

36. Kada obično ides spavati ?
Kad mi vreme to dozvoli ostajem budna dok ne zavrsim sve sto sam planirala za taj dan

37. Jesi li si lijena?

Jesam i to bas ali kada treba nesto da uradim to uradim

38. Kada si bila dijete da li si se maskirala i išla u 'bele babe' (to je slično kao noć vještica)?

Nisam

39. Što je tvoj kineski horoskopski znak?
Obozavam horoskop ali ne znam sta sam u kineskom

40. Koliko jezika govoriš?

Srpski,engleski,ruski,nemacki
41. Pretplaćuješ li se na neki časopis (misli se na pretplatu od nekoliko mjeseci, kako bi ti časopis stizao poštom)?
Jesam pre ali sada ne

42. Sa kojom igračkom si se najviše igrala kao dijete?

Barbike definitivno

43. Jesi li si tvrdoglava?

Mozda i vise nego sto treba

44.  Slušaš li Metallicu? 

Noup

45. Jesi li ikada gledala neku seriju na TV-u?

Naravno.Obozavam nase serije

46. Plašiš li se visine?

Ne plasim se ali na dok sam na zicari ako se poljulja ume da me uhhvati strah

47. Pjevaš li u autu kada čuješ neku dobru pjesmu na radiju? 

Jedino u sebi

48. Pjevaš li dok se tuširaš?
Ponekad

49. Smatraš li da plešeš dobro?

Ludo da,dobro ne

50. Jesi li si ikada vidjela pištolj uživo?
Da

51. Jesi li kada išla na profesionalno slikanje?

Jesam i bilo je preezanimljivo

52. Jesi li ikada odgledala neki mjuzikl, ako jesi, koji?
Nisam
53. Smatraš li da je priprema brze hrane za Božić stresno i naporno?
Ne jednostavno to je najlepse doba godine kad sve treba da bude opusteno

54. Jesi li ikada probala supu sa knedlama? 
Ne volim supe ali maminu sa knedlama uvek rado pojedem

55. Od čega najviše voliš jesti pitu?

Od jabuka i visanja

56. Jesi li ikada poželjela da budeš nastavnica, ili učiteljica?

Jesam
57. Vjeruješ li u duhove?
Generalno ne ali ponekad me nesto natera da poverujem

58. Jesi li ikada osjetila adrenalin, ako jesi, kakav je bio osjećaj i gdje ti se to dogodilo?

Naravno. Osecaj je kad se pomesaju sreca i strah.Na balerini u diznilendu
59. Jesi li kada uzimala vitamine ?
Ne da se ja secam

60. Nosiš li papuče ? 

Jedino na putovanjima pa po hotelu ali ne papuce vec one kao cizmice patofne

61. Nosiš li bademantil kada se okupaš/istuširaš?

Leti nosim 

62. Kako izgleda tvoja pidžama koju nosiš dok spavaš?
Spavam u donjem delu pidzame i obicnoj beloj majci imam ih puno sad

63. Čiji koncert si prvi posjetila?

Severina mislim da je bila

64. Dis, Maxi ili Idea?

Maxi definitivno bukvalno mi je na metar od kuce

65. Nike ili Adidas ? 

Samo najk

66. Znaš li od čega se pravi pašteta?

Gledala sam raznorazne snimke na tu temu ali je i dalje jedem

67. Kikiriki ili suncokret? 
Suncokret

68. Jesi lj  ikada čula za grubu Tres Bien?

Nisam
69. Jesi li ikada pohađala satove plesa?
U prvom razredu vrlo kratak period

70. Znaš li vec kojim bi se poslom bavila u budućnosti i razlikuje li se on od posla kojeg si htjela raditi prije par godina?

Znam mislim da je to definitvno nesto vezano za ovaj svet a ukoliko to ne uspe onda inspektor policije


71. Možeš li uviti svoj jezik na različite načine?

Nisam od osoba koje imaju cudne talente

72. Znaš li englesku abecedu?

Naravno

73. Jesi li nekada plakala od sreće, ako jesi, kada i zbog čega?

Jesam.Kada me neko neocekivano iznenadi

74. Posjeduješ li neke originalne CD-ove nekog/nekih izvođača?

Ne koristim Cd

75. Posjeduješ li neke stare ploče, ako da, koje?

Moja baka ih ima milion ali ja licno svoje nemam

76. Jesi li se u zadnje vrijeme negdje opekla, ako da, na što?

Pre tri dana na peglu 

77. Jesi li ikada bila zaljubljena?

Ko nije?

78. Na čiji koncert bi voljela ici ?
Za parr dana Aca Lukas dolazi u mom gradu tako da bih tu volela da odem

79. Posljednji koncert na kojem si bila?

Ceca

80. Vruć ili hladan čaj?

Ljeti hladan, zimi vruc

81. Čaj ili kava?

Oba volim

82. Sol ili biber?

Sol

83. Smatraš li sebe dobrim plivačem?
Ne nikako

84. Možeš li da zadržiš dah a da pri tom ne držiš nos ?

Mogu

85. Jesi li strpljiva?

Nikada to mi je najveca mana

86. Bi li više voljela da na tvom venčanju bude neki DJ ili bend?

Mislim da je za vencanje bolji bend
87. Jesi li ikada pobijedila na nekom natjecanju ? 
Na takmicenjima iz matematike fizike i hemije sam uvek prva ako se to racuna

88. Jesi li ikada razmišljaš o nekoj plastičnoj operaciji u budućnosti, ako da, šta bi operirala ? 

Strasan sam protivnik toga


89. Voliš li vise crne ili obične, zelene masline?

Masline ne podnosim

90. Znas li plesti ?

Po malo

91. Posjeduješ li kamin, ako da, u kojoj sobi se nalazi?

Ne ali mi je to jako lepo kada vidim negde
92. Sa koliko godina želiš da se udaš (otprilike)?
Ne zelim sebi to da ogranicavam kad dodje vreme desice se

93. Smatraš li da je u redu da se dvoje ljudi razvede ako se ne slažu?

Ukoliko je tako najbolje za porodicu onda da
94. Smatraš li da je tvoja prva simpatila ružna?
Ne naprotiv sada smo jako dobri drugovi

95. Cmizdriš li i dereš se sve dok ne dobiješ ono što si tražila?

Nisam takav tip osobe

96. Imaš li brata/sestru, ako ims, kako se zove/zovu?

Imam sestru.Mislim da je njeno ime velika privatnost

97. Kada se budeš udala, bi li više voljala da rodiš muško ili žensko dijete?

Musko definitivno.Vidim kakve muke moja mama prozivljava sa zenskom decom i mislim da mi to ne treba u zivotu

98. Koja je tvoja omiljena boja?
Crna
99. Nosiš li čarape kada spavaš?
Bez carapa ne mogu da se uspavam

100. Nedostaje li ti netko baš sada?

Da,jako.

To je to za ovaj post nadam se da sada necete da kazete da sam neaktivna volim vaas